CNC frezen - Binnendeuren - Buitendeuren - Montage

Service formulier

Over ons

Victoria Bouw B.V. is al meer dan 40 jaar, een flexibele organisatie gedreven door een team van enthousiaste en professionele werknemers, welke u optimaal kunnen voorzien in het leveren en compleet monteren van houten binnen- en buitendeuren en stalen kozijnen, voor zowel de nieuwbouw als de renovatie.

Victoria Bouw B.V. werkt middels de modernste technieken. Zowel de binnen- als buitendeuren worden door Victoria Bouw digitaal ingemeten middels een 3D inmeetcomputer.

De buitendeuren worden contourvolgend bewerkt, en in minimaal concept II en met 6 jaar SGT garantie geproduceerd, waarna deze door onze eigen monteurs op de bouwplaats worden gemonteerd. Uiteraard kunnen wij de buitendeuren ook in concept III (afgelakt + beglaasd) leveren en monteren en voorzien van het definitieve beslag. De buitendeuren komen kant en klaar op de bouwplaats en hebben de perfecte passing volgens de richtlijnen.

De binnendeuren worden in onze eigen fabriek met eigen machines contourvolgend bewerkt. Het hang- & sluitwerk als scharnieren, sloten en valdorpels wordt reeds in onze fabriek op de deuren gemonteerd. Door middel van deze werkwijze is het mogelijk om de deuren in een zo laat mogelijk stadium te monteren en is de kans op beschadigingen en freesafval nihil.

Wij kunnen tevens de complete montage van beslag, drangers, deurnaalden, etc., voor u verzorgen.
Kortom, Victoria Bouw B.V. is uw oplossing op het gebied van binnen- en buitendeuren incl. hang- & sluitwerk en stalen kozijnen.